De grootste McDonald`s ter wereld geopend in Londen voor de Olympische Spelen | Franchise.be (2024)

De immense oppervlakte zalmeer dan 1.500 klanten kunnen ontvangen die tegelijkertijd bediend worden; er kunnen 1,75 miljoen maaltijden in 6 weken tijd gegeven worden door een staf van 500 werknemers, de McDo Olympic Champion Crew, die gekozen werd uit de beste werknemers van McDonald`s en zijn franchisenemers (2.000), in de 42 landen waar de keten aanwezig is.

Het gebouw ziet er modern uit, design, ecologisch verantwoord. Omdat het tijdelijke restaurants zijn, zijn alle materialen die voor de bouw van de restaurants gebruikt werden voor 75% herbruikbaar. De meubels en keukens zullen herbruikt worden door de andere bestaande of toekomstige Engelse restaurants, na de ontmanteling van de Olympische unit.

De keukenuitrusting is energie- en waterbesparend, de keukenoliën worden opgevangen en gerecycleerd om als brandstof te dienen voor meer dan de helft van de vloot biodieselcamions.

De grootste McDonald`s ter wereld geopend in Londen voor de Olympische Spelen | Franchise.be (2024)

FAQs

De grootste McDonald`s ter wereld geopend in Londen voor de Olympische Spelen | Franchise.be? ›

In het Olympic Park in Londen krijgt McDonald's haar grootste restaurant ter wereld. Het restaurant biedt plaats aan 1.500 gasten. McDonald's opent haar deuren tijdens de Olympische Spelen 2012. De fastfoodketen is, al vanaf 1976, sponsor van dit sportevenement.

Waar is de grootste McDonald's van de wereld? ›

🍕🍟 Dit is de grootste McDonald's ter wereld. Bijnaam: EPIC MACDO. Je vindt 'm in Orlando, Florida. 🇺🇸 Het is er gigantisch druk, maar hij komt compleet met arcade en een echte krokodil!

Waar is de grootste McDonald's ter wereld? ›

De grootste McDonald's ter wereld bevindt zich in de buurt van Disney World in Orlando, Florida . De locatie beslaat 19.000 vierkante voet (1.765 vierkante meter) met unieke menu-items zoals pasta en pizza. Het restaurant biedt entertainment met arcadespellen en een speelplek, 24 uur per dag geopend.

Heeft de grootste McDonald's ter wereld een speelplek? ›

PlayPlaces zijn echter nog steeds te vinden in de meeste nieuwe restaurants in Australië. 's Werelds grootste McDonald's PlayPlace bij 's Werelds grootste entertainment McDonald's in Orlando, Florida , heeft attracties die lijken op een familie-entertainmentcentrum, inclusief arcadespellen en pizza.

Waar is de grootste McDonald's in het Verenigd Koninkrijk? ›

De grootste McDonald's van het Verenigd Koninkrijk is een "Disneyland voor fastfoodfans" met bijna 300 zitplaatsen en unieke kenmerken. Het gigantische restaurant in Formby op Merseyside toont nu "de nieuwste innovaties van McDonald's". Het schuurachtige gebouw aan Altcar Road is nu een enorme hit bij fastfood uit de hele regio.

Wat is de mooiste McDonald's van de wereld? ›

Kroonluchter en glas-in-lood

De McDonalds in de Portugese stad Porto doet niet onder voor het interieur van een sterrenrestaurant. Dit filiaal staat dan ook bekend als het mooiste McDonalds restaurant ter wereld.

Hoeveel McDonald's zijn er in de wereld 2024? ›

In de jaren 2024 tot en met 2027 gaan er maar liefst 10.000 restaurants geopend worden en komt derhalve het totaal op 50.000 McDonald's-restaurants wereldwijd.

Hoe hoog is de grootste McDonald's ter wereld? ›

Restaurant. 's Werelds grootste entertainment McDonald's heeft drie verdiepingen en biedt een 22 voet hoge PlayPlace, meer dan 100 arcade games en een zwaaiende 30 voet hoge afbeelding van Ronald McDonald bij de ingang. Het restaurant werd oorspronkelijk geopend in 1976, maar werd in 2015 gesloten voor renovatie en in 2016 heropend als een herbouwd gebouw ...

Waar vind ik het grootste McDonald's-menu ter wereld? ›

Buiten heeft het restaurant een enorme neon Ronald McDonald en de kenmerkende gouden bogen die mensen uitnodigen om binnen te komen. Het grootste van de geliefde McRestaurants bevindt zich in Orlando, Florida , op slechts 10 minuten rijden van het even magische Disney World.

Waar is de grootste McDonald's in Nederland? ›

In Nieuwegein is de grootste McDonald's van Nederland geopend. Het pand bestaat uit twaalfhonderd vierkante meter.

Waar staat de oudste McDonalds? ›

Op 15 april 1955 opent Kroc zijn eerste McDonald's restaurant in Des Plaines, Illinois. Nederland krijgt zijn eerste McDonald's restaurant in 1971, in Zaandam.

Welk land heeft de beste McDonalds? ›

Om bij de beste McDonald's te komen, moet je even reizen. Van alle locaties die James getest heeft, is hij het meest enthousiast over de McDonald's in Sri Lanka.

Wie heeft de meeste McDonalds? ›

Martin heeft eindelijke het langgekoesterde bonnetje voor het plakboek (foto: Koen van den Boomen). Eindelijk kan Martin Nijkamp (33) uit Best het van de daken schreeuwen. Hij heeft echt alle 255 McDonald's-restaurants in Nederland bezocht. De laatste twee vestigingen bezocht hij woensdagmiddag.

Hoeveel Mcdonalds in London? ›

We have over 200 restaurants trading in London.

Hoeveel Mc Donalds zijn er op de wereld? ›

McDonald's is waarschijnlijk een van de bekendste fastfoodrestaurants ter wereld, al is het maar door de grote gele 'M' die je overal langs de snelweg tegenkomt. De keten is momenteel te vinden in 120 landen en telt ongeveer 31.000 restaurants.

Wanneer was de eerste McDonald's drive-thru in het Verenigd Koninkrijk? ›

De favoriete drive-thru van het Verenigd Koninkrijk

McDonald's bestaat al sinds 1986, toen de allereerste drive-thru in het Verenigd Koninkrijk werd geopend in Fallowfield, Manchester. Sindsdien is het bedrijf een begrip geworden in de wereld van handige, snelle eetgelegenheden voor automobilisten.

Welk land heeft de beste McDonald's? ›

Om bij de beste McDonald's te komen, moet je even reizen. Van alle locaties die James getest heeft, is hij het meest enthousiast over de McDonald's in Sri Lanka.

Heeft de grootste McDonald's ter wereld een ander menu? ›

's Werelds grootste McDonald's biedt een op maat gemaakt menu zoals je nog nooit eerder hebt gezien. Bevind je je wel eens in McDonald's na een avondje stappen, starend naar het menu en ineens minder enthousiast over een nieuwe ronde van 20 nuggets en zoute frietjes of een kipburger van 99p?

Welk land heeft de meeste Mc Donalds? ›

Domino's, McDonalds en New York Pizza domineren

Domino's (328 locaties), McDonald's (256 locaties) en New York Pizza (247) hebben de meeste vestigingen. Het grootste aantal fastfoodlocaties vind je in Amsterdam (167x), Rotterdam (98x), Den Haag (56x) en Utrecht (50x).

Is de Big Mac overal ter wereld hetzelfde? ›

Per land verschillen bij de fastfoodketen de ingrediënten van de producten - de Amerikaanse varianten bevatten over het algemeen iets meer vet dan de Europese. "Een kwestie van smaak en wetgeving", klinkt het bij McDonald's.

Top Articles
40Up Los Angeles
McDonald's Grimace Shake Is Officially Back
Fiskars X27 Kloofbijl - 92 cm | bol
Sdn Md 2023-2024
Menards Thermal Fuse
Dunhams Treestands
Housing near Juneau, WI - craigslist
Shoe Game Lit Svg
Dlnet Retiree Login
Craigslist Cars And Trucks For Sale By Owner Indianapolis
Unitedhealthcare Hwp
Davante Adams Wikipedia
Georgia Vehicle Registration Fees Calculator
Craigslist In Fredericksburg
Western Razor David Angelo Net Worth
Fcs Teamehub
Cars For Sale Tampa Fl Craigslist
Ella Eats
Buying risk?
Seattle Rpz
finaint.com
Les Rainwater Auto Sales
Patrick Bateman Notebook
Race Karts For Sale Near Me
Beverage Lyons Funeral Home Obituaries
Evil Dead Rise Showtimes Near Regal Sawgrass & Imax
Foolproof Module 6 Test Answers
Essence Healthcare Otc 2023 Catalog
2000 Ford F-150 for sale - Scottsdale, AZ - craigslist
The Boogeyman (Film, 2023) - MovieMeter.nl
Cona Physical Therapy
Ncal Kaiser Online Pay
Evil Dead Rise Showtimes Near Regal Sawgrass & Imax
Uky Linkblue Login
Broken Gphone X Tarkov
Verizon TV and Internet Packages
1987 Monte Carlo Ss For Sale Craigslist
Lucky Larry's Latina's
Daily Journal Obituary Kankakee
Santa Cruz California Craigslist
Domino's Delivery Pizza
Eleceed Mangaowl
Cdcs Rochester
„Wir sind gut positioniert“
All Obituaries | Sneath Strilchuk Funeral Services | Funeral Home Roblin Dauphin Ste Rose McCreary MB
All Characters in Omega Strikers
Kate Spade Outlet Altoona
Guy Ritchie's The Covenant Showtimes Near Look Cinemas Redlands
Bluebird Valuation Appraiser Login
Osrs Vorkath Combat Achievements
Where To Find Mega Ring In Pokemon Radical Red
Tenichtop
Latest Posts
Article information

Author: Fredrick Kertzmann

Last Updated:

Views: 5677

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fredrick Kertzmann

Birthday: 2000-04-29

Address: Apt. 203 613 Huels Gateway, Ralphtown, LA 40204

Phone: +2135150832870

Job: Regional Design Producer

Hobby: Nordic skating, Lacemaking, Mountain biking, Rowing, Gardening, Water sports, role-playing games

Introduction: My name is Fredrick Kertzmann, I am a gleaming, encouraging, inexpensive, thankful, tender, quaint, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.