McDonald's brengt nostalgie met Happy Meal voor volwassenen (2024)

McDonald’s biedt de komende maand een Happy Meal voor volwassenen op het menu. 'Dit menu is geschikt voor alle volwassenen met lekkere trek', belooft de restaurantketen.' De marketing insight onder deze actie is 'nostalgie'.

Hierbij heeft de gast de keuze tussen een Big Mac menu of een menu met 9 McNuggets. Daarnaast biedt het menu een speeltje als vanouds, namelijk een speciale collectors item ontworpen door het Amerikaanse talent Kerwin Frost.

Het McDonald’s Happy Meal is een fenomeen bij kinderen én (jong-) volwassenen. Velen hebben als kind gesmuld van het menu met een cadeautje, met mooie herinneringen als gevolg. Vanwege het nostalgische karakter is de maaltijdoptie zelfs zo populair, dat menig volwassene met regelmaat een Happy Meal bestelt, aldus McDonald’s. 'Speciaal voor de fans met een lekkere trek, biedt McDonald’s komende maand een Happy Meal met volwassen porties aan, tot de voorraad strekt. Naast een groter menu biedt de maaltijd ook een collectible voor volwassenen.'

Haal jeugdherinneringen naar boven
Stijn Mentrop, CMO bij McDonald’s Nederland licht toe: 'Wie kan zich niet herinneren dat ze hun eerste Happy Meal bij McDonald's hebben gegeten? We zien in de laatste trends onder jongeren (18-25) een grote hang naar nostalgie. Om hier antwoord op te geven introduceren we een speciale meal in een grote box met een collectible. Onze samenwerking met Kerwin Frost staat voor fun, entertainment en zelfexpressie en dat zie je terug in de collectibles die hij ontworpen heeft. De aantallen zijn zeer beperkt dus download de App en doe mee, op = op!’'

Het Happy Meal voor Volwassenen kost €12,50 en is vanaf dinsdag 27 februari 2024 verkrijgbaar op alle McDonald’s locaties t/m 25 maart*. Het menu is een ‘App Exclusive’ en kan dus alleen met de McDonald’s App besteld worden, meldt de keten nog.
(PvWK)

* uitgezonderd de McDonald’s Locatie Schiphol Lounge.

Over McDonald's Nederland
'Wekelijks biedt McDonald’s Nederland op ieder moment van de dag een geluksmoment. Met gevarieerde keuzes en versbereide, iconische producten die door ruim twintigduizend medewerkers met zorg worden bereid. In Nederland heeft McDonald’s 264 restaurants. Het streven naar kwaliteit en beleving staat centraal in alle facetten van de bedrijfsvoering, evenals het inzetten van onze schaalgrootte om te verduurzamen en een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.'

(bron: McDonald's)

McDonald's brengt nostalgie met Happy Meal voor volwassenen (2024)

FAQs

McDonald's brengt nostalgie met Happy Meal voor volwassenen? ›

Het Happy Meal voor Volwassenen kost €12,50 en is vanaf dinsdag 27 februari 2024 verkrijgbaar op alle McDonald's locaties t/m 25 maart*. Het menu is een 'App Exclusive' en kan dus alleen met de McDonald's App besteld worden, meldt de keten nog.

Welke Mac heeft volwassen Happy Meal? ›

Ga voor een Big Mac of Chicken McNuggets 9 voordeelmenu bij je Happy Meal. Het Happy Meal voor Volwassennen is exclusief verkrijgbaar via de McDonald's App.

Wat is Happy Meal voor volwassenen? ›

Wij zijn zo blij als een kind, want McDonald's verkoopt vanaf vandaag een Happy Meal voor volwassenen. De doos is gevuld met een drankje naar keuze, friet een Bic Mac of negen McNuggets én een nostalgisch speeltje. Leuk hoor, die Happy Meals, maar de speeltjes die er tegenwoordig inzitten zijn niet meer als vroeger.

Hoe bestel je een Happy Meal voor volwassenen? ›

De Happy Meal voor volwassenen is dus een app exclusive; je kan 'm dus alleen bestellen via de app. Hij kost € 12,95 (€ 7,55 duurder dan een 'kleine' Happy Meal) en is een tijdelijke actie; de Happy Meal voor volwassenen is in bijna alle vestigingen verkrijgbaar van 27 februari tot en met 25 maart.

Hoe oud Happy Meal? ›

Het Happy Meal is al ruim 40 jaar een icoon op ons menu. Naast een heerlijk gevarieerd aanbod en altijd groente of fruit in het Happy Meal, is er sinds 2019 altijd de keuze tussen een boekje of een speeltje.

Voor welke leeftijd zijn Happy Meals bedoeld? ›

Het simpele antwoord is dat er geen leeftijdsgrens is. De speeltjes in de Happy Meals zijn ontworpen voor kinderen van 3 tot 9 jaar oud, en zijn veilig. Er is geen echte leeftijdsgrens.

Wat kost een Happy Meal 2024? ›

Het Happy Meal voor Volwassenen kost €12,50 en is vanaf dinsdag 27 februari 2024 verkrijgbaar op alle McDonald's locaties t/m 25 maart*.

Kunnen volwassenen een Happy Meal eten? ›

McDonald's nodigt klanten uit om zich weer kind te voelen met de nieuwste versie van de Happy Meal, die bedoeld is voor volwassenen . Deze week lanceerde de fastfoodketen de Kerwin Frost Box, een samenwerking met kunstenaar en komiek Kerwin Frost (een zelfverklaarde levenslange fan van het merk).

Hoeveel calorieën zitten er in een Happy Meal voor volwassenen? ›

Als algemene schatting kan worden gesteld dat een typische Happy Meal van McDonald's voor volwassenen, bestaande uit een hamburger, kleine porties friet en een kleine Coca-Cola, ongeveer 650-700 calorieën bevat.

Wat krijg je gratis op je verjaardag bij de McDonalds? ›

Download de app van McDonalds (voor Android of iOS) en zorg er voor dat je je geboortedatum invult in je profiel. Dan ontvang je op je verjaardag een persoonlijke coupon in de app voor een gratis Hamburger, Chicken McNuggets (6 stuks) of McFlurry.

Heeft McDonald's de Happy Meal gestolen? ›

Voordat McDonald's akkoord ging om de Happy Meal een nationaal product te maken, werden Bernstein's Happy Meals een paar jaar lang getest en geadverteerd in Kansas City, Phoenix en Denver. De reclameman registreerde zelfs de naam Happy Meal als handelsmerk en droeg deze later over aan McDonald's voor $1.

Wat zit er in Happy Meal maart 2024? ›

NED-HM-2024-03
  • Happy Meal voor Volwassenen.
  • 25-02-2024 t/m 25-03-2024.
  • 6 Poppetjes + 1 gouden McNugget.

Sinds wanneer stopt McDonald's speelgoed in Happy Meals? ›

De Happy Meal introduceerde niet de praktijk om kleine speeltjes aan kinderen te geven . Toen de Happy Meal in 1979 werd gelanceerd, waren de speeltjes een McDoodle-stencil, een McWrist-portemonnee, een ID-armband, een puzzelslot, een tol of een gum in de vorm van een McDonaldland-personage.

Heeft McDonald's een geheime menu? ›

MC DONALD'S

Op de land, sea and air burger vind je ingrediënten die elk één van deze elementen representeren. Zo is het broodje belegd met een runder-, vis- én kipburger. Naast burgers vind je op het geheime menu van McDonald's ook een heuse verjaardagstaart.

Wat zit er in een Happy Meal vandaag? ›

Happy Meal® Hamburger
  • 1 Hamburger.
  • een kleine portie frietjes.
  • heerlijke snoeptomaatjes.
  • een frisdrank 25 cl of een puur geperst appelsap of Tropicana sinaasappelsap of Vittel 33 cl of Perrier 33 cl of een Fristi.
  • een dessert naar keuze (een ijshoorn, appel of een Actimel) en steeds plezier met je speeltje!

Kan ik Happy Meal-speeltjes kopen zonder maaltijd? ›

Kun je Happy Meal-speeltjes los kopen? Volgens de website van McDonald's wel. Afhankelijk van de beschikbaarheid kun je een Happy Meal-speeltje kopen zonder de Happy Meal .

Top Articles
Verifieer je account
Tim Walz’s 2006 campaign falsely described details about his arrest for DWI in 1995 | CNN Politics
Devotion Showtimes Near Xscape Theatres Blankenbaker 16
Custom Screensaver On The Non-touch Kindle 4
Winston Salem Nc Craigslist
What to Do For Dog Upset Stomach
Kraziithegreat
The Ivy Los Angeles Dress Code
What are Dietary Reference Intakes?
Poplar | Genus, Description, Major Species, & Facts
Words From Cactusi
Mail Healthcare Uiowa
Tcu Jaggaer
Sports Clips Plant City
Hood County Buy Sell And Trade
104 Whiley Road Lancaster Ohio
Uky Linkblue Login
Bj Alex Mangabuddy
Directions To Advance Auto
Prestige Home Designs By American Furniture Galleries
Hollywood Bowl Section H
Vrachtwagens in Nederland kopen - gebruikt en nieuw - TrucksNL
Jeffers Funeral Home Obituaries Greeneville Tennessee
Hannaford To-Go: Grocery Curbside Pickup
What Time Does Walmart Auto Center Open
Reviews over Supersaver - Opiness - Spreekt uit ervaring
8000 Cranberry Springs Drive Suite 2M600
Yugen Manga Jinx Cap 19
Hannaford Weekly Flyer Manchester Nh
Ardie From Something Was Wrong Podcast
Pronóstico del tiempo de 10 días para San Josecito, Provincia de San José, Costa Rica - The Weather Channel | weather.com
Taylored Services Hardeeville Sc
Perry Inhofe Mansion
O'reilly's Wrens Georgia
Bt33Nhn
Orange Pill 44 291
Puretalkusa.com/Amac
Drabcoplex Fishing Lure
The 50 Best Albums of 2023
Watchseries To New Domain
Scottsboro Daily Sentinel Obituaries
Felix Mallard Lpsg
Live Delta Flight Status - FlightAware
Vindy.com Obituaries
Paul Shelesh
How To Customise Mii QR Codes in Tomodachi Life?
Cch Staffnet
Amy Zais Obituary
Fine Taladorian Cheese Platter
Cars & Trucks near Old Forge, PA - craigslist
Parks And Rec Fantasy Football Names
Mast Greenhouse Windsor Mo
Latest Posts
Article information

Author: Jonah Leffler

Last Updated:

Views: 5675

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jonah Leffler

Birthday: 1997-10-27

Address: 8987 Kieth Ports, Luettgenland, CT 54657-9808

Phone: +2611128251586

Job: Mining Supervisor

Hobby: Worldbuilding, Electronics, Amateur radio, Skiing, Cycling, Jogging, Taxidermy

Introduction: My name is Jonah Leffler, I am a determined, faithful, outstanding, inexpensive, cheerful, determined, smiling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.